Son Dakika Deprem : Diyarbakır'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika Deprem : Diyarbakır'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Çevredeki illerde de hissedilen sarsıntı sonrası henüz can veya mal kaybının olup olmadığı bilinmiyor. Bölgede saat 22.19'da aynı büyüklükte bir deprem daha meydana geldi. 1 day ago · son dakika! Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi, diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. 1 day ago · son dakika! Jun 19, 2021 · son dakika: Genel başkan yardımcısı ve bir çocuk yaralandı Bölgede saat 22.19'da aynı büyüklükte bir deprem daha meydana geldi.

Izmir De Sondakika Deprem Menemen Haber Menemen Gazetesi
Izmir De Sondakika Deprem Menemen Haber Menemen Gazetesi from www.menemenhaber.com.tr
Tarih saat enlem boylam derinlik şiddet yer şehir; Bölgede saat 22.19'da aynı büyüklükte bir deprem daha meydana geldi. 1 day ago · son dakika haberine göre. Merkez üssü kartal olan kısa süreli sarsıntı panik yarattı. Jun 12, 2021 · son dakika 15:27 bakan kurum türkiye için acı gerçeği bu ifadelerle duyurdu: Kandilli rasathanesi, diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Vurduğu öğrencinin başında ölmesini beklemiş 15:01 ahmet davutoğlu'nun konvoyunda kaza:

Bölgede saat 22.19'da aynı büyüklükte bir deprem daha meydana geldi.

Son dakika gelen habere göre diyarbakır'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, saat 15.08'de merkez üssü i̇stanbul kartal olan depremin büyüklüğünü 3,9 olarak duyurdu. Soruşturmadan haberim yoktu 13:28 annesini ziyarete giden bade i̇şçil, gördüğü çöp manzarası nedeniyle i̇mamoğlu'na sitem etti 12:12 yeni başkan burak elmas'tan ali koç'a ilk taş: Bölgede saat 22.19'da aynı büyüklükte bir deprem daha meydana geldi. İstanbul valisi yerlikaya, deprem nedeniyle. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da son dakika deprem meydana geldi. Diyarbakır'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Jun 12, 2021 · son dakika 15:27 bakan kurum türkiye için acı gerçeği bu ifadelerle duyurdu: More images for son dakika deprem » 1 day ago · son dakika! 1 day ago · son dakika haberine göre.

1 day ago · son dakika haberine göre. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Jul 10, 2021 · afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre, i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 1 day ago · son dakika! Genel başkan yardımcısı ve bir çocuk yaralandı

Malatya Son Dakika Deprem Ile Sallandi Diyarbakir Ve Elazig Da Da Hissedildi Afad Son Depremler Listesi Son Dakika Haberler
Malatya Son Dakika Deprem Ile Sallandi Diyarbakir Ve Elazig Da Da Hissedildi Afad Son Depremler Listesi Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. 16 temmuz 2021 11:52 son güncelleme: Tarih saat enlem boylam derinlik şiddet yer şehir; More images for son dakika deprem » Soruşturmadan haberim yoktu 13:28 annesini ziyarete giden bade i̇şçil, gördüğü çöp manzarası nedeniyle i̇mamoğlu'na sitem etti 12:12 yeni başkan burak elmas'tan ali koç'a ilk taş: Ülkemizde acil dönüştürülmesi gereken 1,5 milyon konut var 15:09 korkunç cinayetin detayları kan dondurdu! Depremin ardından açıklama yapan i̇stanbul valisi ali yerlikaya, şu ana kadar güvenlik ve zabıta birimlerine gelen herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti. Bölgede saat 22.19'da aynı büyüklükte bir deprem daha meydana geldi.

Ülkemizde acil dönüştürülmesi gereken 1,5 milyon konut var 15:09 korkunç cinayetin detayları kan dondurdu!

Vurduğu öğrencinin başında ölmesini beklemiş 15:01 ahmet davutoğlu'nun konvoyunda kaza: Genel başkan yardımcısı ve bir çocuk yaralandı More images for son dakika deprem » Çevredeki illerde de hissedilen sarsıntı sonrası henüz can veya mal kaybının olup olmadığı bilinmiyor. Jun 12, 2021 · son dakika 15:27 bakan kurum türkiye için acı gerçeği bu ifadelerle duyurdu: Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Jun 19, 2021 · son dakika 13:29 yargıtay üyesi savaş nemli, firari iş insanı sezgin baran korkmaz ile yemek yemesini açıkladı: Tarih saat enlem boylam derinlik şiddet yer şehir; Diyarbakır'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 16 temmuz 2021 11:52 son güncelleme: Soruşturmadan haberim yoktu 13:28 annesini ziyarete giden bade i̇şçil, gördüğü çöp manzarası nedeniyle i̇mamoğlu'na sitem etti 12:12 yeni başkan burak elmas'tan ali koç'a ilk taş: Merkez üssü kartal olan kısa süreli sarsıntı panik yarattı. Jul 10, 2021 · afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre, i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Soruşturmadan haberim yoktu 13:28 annesini ziyarete giden bade i̇şçil, gördüğü çöp manzarası nedeniyle i̇mamoğlu'na sitem etti 12:12 yeni başkan burak elmas'tan ali koç'a ilk taş: Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Depremin ardından açıklama yapan i̇stanbul valisi ali yerlikaya, şu ana kadar güvenlik ve zabıta birimlerine gelen herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti. İstanbul valisi yerlikaya, deprem nedeniyle. Afad, saat 15.08'de merkez üssü i̇stanbul kartal olan depremin büyüklüğünü 3,9 olarak duyurdu.

Son Dakika Bingol Un Kigi Ilcesinde 5 2 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi Son Dakika
Son Dakika Bingol Un Kigi Ilcesinde 5 2 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi Son Dakika from foto.sondakika.com
Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da son dakika deprem meydana geldi. 16 temmuz 2021 11:52 son güncelleme: Diyarbakır'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Jun 19, 2021 · son dakika 13:29 yargıtay üyesi savaş nemli, firari iş insanı sezgin baran korkmaz ile yemek yemesini açıkladı: 1 day ago · son dakika! Jul 10, 2021 · afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre, i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika gelen habere göre diyarbakır'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevredeki illerde de hissedilen sarsıntı sonrası henüz can veya mal kaybının olup olmadığı bilinmiyor.

Jun 19, 2021 · son dakika 13:29 yargıtay üyesi savaş nemli, firari iş insanı sezgin baran korkmaz ile yemek yemesini açıkladı:

Depremin ardından açıklama yapan i̇stanbul valisi ali yerlikaya, şu ana kadar güvenlik ve zabıta birimlerine gelen herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti. Afad, saat 15.08'de merkez üssü i̇stanbul kartal olan depremin büyüklüğünü 3,9 olarak duyurdu. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Jun 12, 2021 · son dakika 15:27 bakan kurum türkiye için acı gerçeği bu ifadelerle duyurdu: Kandilli rasathanesi, diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. Son dakika gelen habere göre diyarbakır'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ülkemizde acil dönüştürülmesi gereken 1,5 milyon konut var 15:09 korkunç cinayetin detayları kan dondurdu! Bölgede saat 22.19'da aynı büyüklükte bir deprem daha meydana geldi. 1 day ago · son dakika! Tarih saat enlem boylam derinlik şiddet yer şehir; İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Jul 10, 2021 · afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre, i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Jun 19, 2021 · son dakika:

Posting Komentar

0 Komentar